Elektriker Ljungskile

Borgens Elektriska – elektriker Ljungskile

Tjänster inom el

Behöver du assistans med starkström? Då kan vi erbjuda ett par extra händer när du behöver hjälp med ström hemma. Vi utför arbetet snabbt och smidigt samt med en enorm precision. Du kan alltid lita på ett väl utfört arbete från Borgens Elektriska, din lokala elektriker i Ljungskile.

När det gäller rotavdraget så kan du läsa mer HÄR, ifall detta är tillämpbart i ditt fall. Det är lite olika regler beroende på om det är ett arbete som ska utföras i småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.

Tveka inte på att kontakta oss!

Anlita en säker elektriker

Med oss ska du känna dig trygg när du anlitar oss som din elektriker i Ljungskile med omnejd. Vi utför arbetet med kunden i fokus och ser till att arbetet blir väl utfört, samt att du blir nöjd med arbetet.

 

Sedan 1988

Med många års erfarenhet inom elbranschen kan vi på Borgens elektriska utlova en och annan sak om elinstallationer, hur man installerar med säkerhet samt hur man utför arbetet med en enorm precision. Vårt huvudfokus ligger på starkström, men kan även lösa arbeten för svagström genom våra samarbetspartners.

VÅRA TJÄNSTER

Elinstallationer i all ära, hos oss kan vi utlova ett väl utfört arbete med en enorm precision och noggrannhet. Vi arbetar mycket med kommunikation innan, under och efter arbetet, så du som kund kan få det resultat du önskat från början.

Vårt huvudfokus är starkström, men skulle man vilja ha ett arbete utfört med svagström kan vi komma fram till en lösning.

Tveka inte på att höra av er! Vi kan då diskutera ert kommande projekt helt förutsättningslöst, och vi erbjuder alla våra presumtiva kunder en offert som är gratis!

Elektriker Ljungskile

Elektriker Ljungskile

Borgens Elektriska

RÖSELIDEN 34 C, 47193 Kållekärr
Elektriker Ljungskile